[Pdi.espsh] Encuesta sobre "carne artificial"

Dirección EPS direspsh en unizar.es
Lun Sep 14 15:37:17 CEST 2020


Estimados todos,

Nuestros socios Erasmus+ Bordeaux Sciences Agro, 
nos piden colaboración en la participación en una 
encuesta sobre "carne artificial".
Si te interesa puedes acceder al enlace que hay más abajo (está en castellano).

Professors from the French engineering schools 
ISARA-Lyon and Bordeaux Sciences Agro and INRAE 
researchers and their students have set up a 
study aimed at investigating consumers' 
perceptions of "cultured meat" also called 
"artificial meat". Please help them by answering 
the survey available on the following link (CTL + 
click). Your answers will remain anonymous even 
if prior information are requested for statistical analysis purposes.

<https://forms.gle/AP2y7nhikhBEA8sA8>https://forms.gle/AP2y7nhikhBEA8sA8


Saludos y gracias,


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María Eugenia Marqués López
Subdirectora de Relaciones Internacionales

Secretaría de Dirección
Escuela Politécnica Superior
Universidad de Zaragoza
Ctra. Cuarte, s/n, - 22071 HUESCA
Tfno: 974-23 93 06 (ext. 85 1306)
e-mail: direspsh en unizar.es
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