<html>
<body>
<font size=3>Estimados todos,<br><br>
Nuestros socios Erasmus+ Bordeaux Sciences Agro, nos piden colaboración
en la participación en una encuesta sobre "carne
artificial".<br>
Si te interesa puedes acceder al enlace que hay más abajo (está en
castellano).<br><br>
<i>Professors from the French engineering schools ISARA-Lyon and Bordeaux
Sciences Agro and INRAE researchers and their students have set up a
study aimed at investigating consumers' perceptions of "cultured
meat" also called "artificial meat". Please help them by
answering the survey available on the following link (CTL + click). Your
answers will remain anonymous even if prior information are requested for
statistical analysis purposes.<br><br>
</i><a href="https://forms.gle/AP2y7nhikhBEA8sA8">
https://forms.gle/AP2y7nhikhBEA8sA8</a><br><br>
<br>
Saludos y gracias, <br>
<x-sigsep><p></x-sigsep>
<hr>
<b>María Eugenia Marqués López<br>
Subdirectora de Relaciones Internacionales<br><br>
</b></font><font size=3 color="#000080">Secretaría de Dirección<br>
Escuela Politécnica Superior<br>
Universidad de Zaragoza<br>
Ctra. Cuarte, s/n, - 22071 HUESCA<br>
Tfno: 974-23 93 06 (ext. 85 1306)<br>
</font><font size=3>e-mail: direspsh@unizar.es<br>
<a href="http://eps.unizar.es/">eps</a><a href="http://eps.unizar.es/">
.unizar.es<br>
</a><hr>
<br><br>
<br>
</font></body>
</html>